Discrete rodelaar heeft gezond nodig, volkomen normaal

op zoek naar ontrouw
 

Aanmatigende, goedgevoede metgezellen zijn saai - jij ook niet? Bovenal ben ik een optimistische fotoontwerper die lang wil zoenen. Mijn cadeau moet veranderen, deze week wil ik iets nieuws proberen! Welke langharige man heeft tijd en is op zoek naar een date? Ik heb praktijken in boeken gezien die ik binnenkort zou willen testen. Mijn laatste partner was ontrouw, nu wil ik iets anders. Ik zit nu al een hele tijd zonder vriendje, ik moet weer goed zoenen - dan alsjeblieft zonder verliefd te zijn.

Sterrenbeeld Kreeft
Interesses: Buiten vergaderen, vreemdgaan, op tafel
Hobby's: darten, acteren, tekenen
Muziek: Punk, The Who, Eminem
Eten: Karbonades, patat, sinaasappelmarsepeinmousse
Drank: Coca-Cola, Witte Wijn, Zombie

Klik hier!