Getrouwde beachvolleyballer moet op school getatoeëerd worden

Dames boven de 50
 

Veel lekker ruikende rokkenjagers zijn onbeleefd - en jij? Ik omschrijf mezelf als een betrouwbare fysiotherapeut die behoefte heeft aan een bepaald gekraak. Het huwelijk is niet meer van mij, dit jaar neem ik het initiatief! Welke sterke vrijer is vrijgezel en gaat graag met mij op avontuur? Ik vond praktijken in tijdschriften die ik meteen keer op keer wil ervaren. Mijn laatste spoiler heeft nu een nieuwe, vandaag heb ik alles nodig van zacht tot hard. Ik zit al een hele tijd zonder iemand, begrijpelijkerwijs wil ik elkaar net zo snel aanraken als iedereen - maar zonder een nieuw partnerschap.

Sterrenbeelden vis
Interesses: blind date, meneer, op tafel
Hobby's: badminton, museum, decoreren
Muziek: Opera, The Band, Bruce Springsteen
Eten: Ossenhaas, aardappelmuffins, aardbeien
Drank: Mezzo-mix, Oktoberfest-bier, daiquiri

Klik hier!