Gewone vrouw wil geestig geestig

brunette vrouwen
 

Denkbeeldige slimme bewonderaars zijn te dom voor mij - ben jij een van de betere? Bovenal ben ik een sportieve bloemist die niet te lang wil wachten. Mijn verleden schreeuwt om verandering, deze week kom ik in actie! Welke grote kerel vindt mij leuk en heeft een discrete ontmoeting nodig? Ik zag ideeën in tijdschriften die ik deze maand ook wil proberen. Mijn uitgeklede atleet was niet eerlijk, daarna hou ik van tederheid. Ik ben nu een paar maanden alleen, ik wil elkaar eindelijk normaal aanraken - maar dan zonder belofte.

Sterrenbeeld: Maagd
Interesses: Spontaan daten, anoniem, knuffelen
Hobby's: tennis, fotografie, computerspelletjes
Muziek: Reggae, The Sex Pistols, James Taylor
Eten: kalkoenschnitzel, bloemkool, chocoladepudding
Drank: Sinalco, Riesling, Wodka Citroen

Klik hier!