Eerlijke boekverkopers houden van beleefde mooie boeken

Blind dates
 

Sommige actieve partners zijn niet eerlijk - hoe zit het met jou? Ik ben helemaal een horlogeduiker die wat zinderend wil zijn. Het leven is saai, deze week kan het me niet meer schelen! Welke ervaren schat vindt mij interessant en heeft behoefte aan avontuur? Op foto's heb ik posities gevonden die ik misschien eindelijk herhaaldelijk heb ervaren. Mijn uitgeklede heer was niet eerlijk, nu hou ik van een nieuwe man. Ik zit al een paar jaar zonder minnaar, ik zou zo snel mogelijk willen zoenen - zeker zonder officieel partnerschap.

Sterrenbeeld Tweelingen
Interesses: Hotelvergaderingen, verfijnd, bloemen
Hobby's: skiën, astrologie, decoreren
Muziek: Blues, Parliament/Funkadelic, Prince
Eten: Schnitzel, gebakken aardappelen, appelschotel
Drank: Cola-Zero, Pils, Caipi

Klik hier!