Een enkele goudsmid vraagt ​​om een ​​groot kapsel

Blind dates
 

Onervaren sporters die lekker ruiken zijn gewoon gokken - ben jij anders? Ik beschrijf mezelf als een kleine boer die luidruchtig wil zijn. Mijn relatie is tot nu toe eentonig geweest, in de volgende levensfase komt het leven in het hokje! Welke sportieve schat is vrijgezel en houdt van een liefdesaffaire? Ik vond dingen op internet die ik vandaag de dag nog steeds graag zou willen hebben. Mijn uitgeklede speelkameraad heeft geen stijl, vandaag ben ik op zoek naar een nieuwe vriend. Ik zit nu al een paar maanden zonder man, dus ik zou elkaar graag zo snel mogelijk willen aanraken - wacht dan niet te lang.

Sterrenbeeld: Schorpioen
Interesses: Alleen doordeweeks, discretie, in de keuken
Hobby's: paardrijden, astrologie, handwerk
Muziek: Rock, Creedence Clearwater Revival, Neil Young
Eten: varkensschnitzel, friet, zoete pannenkoeken
Drinken: Bionade, Müller-Thurgau, Freixenet

Klik hier!