Zachte fietser wil intelligent gestyled zijn

dating sites
 

Pretentieuze normale jongens zijn moe - ben je nog steeds van de oude school? Mijn hele leven was ik een spontane brandweerman die geen zin had in lange wachttijden. Mijn bestaan ​​moet veranderen, met de juiste minnaar word ik actiever! Welke sterke vrijgezel heeft tijd en is op zoek naar avontuur? Op foto's heb ik dingen gezien die ik deze week keer op keer graag voel. Mijn vorige man is weg, nu wil ik aanrakingen. Ik heb al een hele tijd geen vriendje meer gehad, maar nu kon ik gewoon snel wat rommelen - zonder op elkaar te hurken.

Sterrenbeeld Tweelingen
Interesses: op zakenreis, iets regelmatigs, sensualiteit
Hobby's: boogschieten, gitaar, decoreren
Muziek: Disco, Howlin' Wolf, Carlos Santana
Eten: schnitzel, spätzle, krenten
Drinken: bruisend water, witbier, Johnnie Walker

Klik hier!